Сироп - це дуже особливий та необхідний продукт у сфері HoReCa. Чесно кажучи, зараз важко собі уявити кавʼярню чи бар без необхідного асортименту сиропів. Завдяки їм, ми можемо насолоджуватися багатим різномаїттям смачних авторських коктейлів, кавових напоїв. Барні сиропи навіть використовуються у випічці та десертах.
Великий асортимент барних коктейлів від нашої компанії PanStakan задовольнить потреби кожного споживача. Пропонуємо до Вашої уваги сиропи для кави та коктейлів ТМ Barista 700 мл. Наші сиропи виготовлені на основі натуральної сировини (ягід та фруктів), зроблені за допомогою передових технологій. Сиропи ТМ Barista вʼязкої консистенції, прозорі, без жодних помутнінь, мають чудовий смак та аромат.
Види сиропів:
Наші сиропи ТМ Barista досить концентровані, тому потрібно ретельно стежити за кількістю додавання у напій. Рекомендована доза - 10 мл сиропу на 100 мл води. У нас дуже багатий асортимент чудових смаків. Переконайтеся самі. Тож які смаки входять у нашу лінійку сиропів:
- фруктово - ягідні: полуниця, суниця, малина, кавун, манго, жовтий банан, персик, маракуйя, черешня, грейпфрут, ожина, виноград, чорна смородина, обліпиха, лайм, лічі, алича, чорниця, мандарин, лимон, лохина, груша, журавлина, ананас, зелений банан, абрикос, вишня, апельсин, зелена диня, лісова ягода, ківі, зелене яблуго, жовта диня, гранат;
- десертні: солона карамель, карамель, шоколадне печиво, шоколад, баунті, попкорн, іриска, тірамісу, ваніль, білий шоколад, імбирне печиво, шоколадна вишня;
- горіхові: фісташка, мигдаль, солоний арахіс, макадамський горіх, фундук, лісовий горіх, кокос;
- пряні: імбир, лаванда, мʼята, гострий перець;
- з алкогольними смаками: піна колада, амарето, віскі, карибський ром, самбука, амарула, бейліс, ірландський крем, блю кюрасао.
Тож, ви самі можете побачити, що вибір доволі великий. Тепер давайте розберемося, де ж можна використовувати ці сиропи. Загалом, скрізь де вам хочеться додати нотку пікантності та особливості. Але все ж таки давайте розберемося по пунктам, де зазвичай баріста використовують коктейльні сиропи:
- Для приготування смачної кави та кавових напоїв.
- Як основа для приготування охолоджуючих лимонадів.
- Для алкогольних та безалкогольних коктейлів.
- Для приготування кремів для тортів та десертів.
Найпопулярніший варіант - це добавка до кави чи коктейлю. Сиропи дуже добре розчиняються у воді, не утворюючи грудочок чи осаду.
Асортимент ТМ сиропів:
- ТМ Barista
- TM Monin
- TM Maribell
Умови зберігання
Зазвичай у бріста та барменів сиропи довго не застоюються, адже користуються великим попитом серед споживачів. Але все ж таки деякими правилами нехтувати не потрібно. Слід уникати потрапляння прямих сонячних променів на сиропи, та зберігати іх при температурі від 7 до 25 градусів.